Ez egy személyes blog! Szinte csak és kizárólag magamnak írom.

Ha idetévedtél, annak különböző okai lehetnek
- google valahogy kiadott keresési találatnak: nos, nektek nem tudok sok mindent mondani, főleg azért, mert több, mint valószínű, hogy nem tudtok magyarul. Ha mégis, akkor se valószínű, hogy bármi érdekeset fogsz itt találni.
- én magam adtam meg a címét: ez esetben nagyon örülök, hogy itt vagy, és ezt olvasod, és szeretlek! Komolyan nagyon megtisztelő, hogy vannak emberek, akiket annyira érdekel az életem, hogy idejönnek, és olvasgatják a dolgaimat. Ha itt vagy, akkor érezd meg különlegesnek, mert nem rakom ki percenként facebookra, hogy minél többen olvassák, ha megadom a címét, akkor több, mint valószínű, hogy igaz barátomnak tartalak, akiben teljesen megbízok.
- egyéb: mondjuk alkohol vagy egyéb dolgok miatt illuminált állapotban úgy gondoltam, hogy te erre kíváncsi lehetsz / valaki megadta a linket. Természetesen nem akadályozhatom meg, hogy elkezdd olvasni, de gondolj bele! Te szeretnéd, ha ennyire a magánéletedben kutakodnék anélkül, hogy tudnál róla? Tényleg olyan mintha megtaláltad volna a naplómat, és csak te döntöd el, hogy elolvasod, leszarod, publikálod... Szóval csak arra tudlak kérni, hogy az itt olvasott információkat ne használd fel ellenem.

Igazából sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mennyire befolyásolja a blogom személyes jellegét a tény, hogy emberek olvasni fogják. Egyrészt, nyilván befolyásolja: igyekszem igényes lenni helyesírásilag (ezennel elnézést kérek, de néha egyszerűen kihagyok szavakat a mondatból, és ezt nem mindig veszem észre, mert az agyam tudja, hogy minek kéne ott lennie, és egyszerűen oda hallucinálja magának), nem használok túl obszcén kifejezéseket, illetve igyekszem nem túl terjengős és szakmai lenni (vagyis bármennyire szeretném, nem írom le részletesen, hogy anatból miket kérdeztek, és nem töltöm tele a bejegyzéseim latin kifejezésekkel). Emellett szeretek egyértelmű lenni: még ha én pontosan is tudom, hogy hogy zajlik az anat vizsga, inkább leírom, hogy a bejegyzés kerek legyen, és ne csak én értsem.

Még ha néha úgy is tűnhet, egyáltalán nem írom le életem minden részletét. Jobban szeretek egy-egy konkrét esemény kapcsán felmerült témakörről írogatni, az aktuális gondolataimat összeszedni, és valami következtetésre jutni.
Ezt viszont csak magamért teszem - azt, hogy írni szeretnék valamiről, nem befolyásolja az, hogy kik fogják elolvasni. Amit akarok, azt úgy is leírom tök őszintén.

Szóval ennek az egész oldalnak az a lényege, hogy leírjam, hogy örülök, ha valaki olvassa, sajnálom, ha unalmas, de

Ez egy személyes blog! Szinte csak és kizárólag magamnak írom.